Moderne naušnice kakve danas žene vole nositi

Oduvijek sam jako voljela nakit, ali naušnice su mi uvijek bile draže od bilo čega drugoga. Ne znam razlog, jednostavno su tu na glavi i teško da ih ne primijetiš ako pogledaš osobu u lice.

Moderne naušnice kakve danas žene vole nositi

Stoga ni ne čudi da me zanimaju trendovi, neke od trenutačno popularnih vrsta naušnica koje žene najradije nose su:

  • Karike: ovo su klasične naušnice koje dolaze u različitim veličinama i materijalima. Mogu biti jednostavne ili ukrašene dijamantima ili drugim dragim kamenjem. One mogu biti svestrane i mogu pristajati svakoj odjeći ili prilici.
  • Moderne biserne: biseri su bezvremenski i elegantni, ali se također mogu ažurirati modernim dizajnom i naglascima. Moderni biseri mogu imati jedinstvene oblike, boje, metalnu obradu ili druge elemente koji ih ističu.
  • Šarene upečatljive: ovo su naušnice koje vašem izgledu dodaju dašak boje i osobnosti. Mogu biti izrađene od kristala, perli, emajla ili drugih materijala. Savršene su za proljetne i ljetne kombinacije.
  • Skulpturalne: to su naušnice koje imaju geometrijske oblike ili umjetničke siluete. One su jedinstvene i sofisticirane i mogu svaki outfit učiniti zanimljivijim.
  • Neusklađene: ovo je trend koji uključuje nošenje različitih naušnica na svakom uhu. Mogu biti sličnog stila ili potpuno različite. One su razigrane i neočekivane te mogu pokazati vašu kreativnost.
  • Nebeske: Ovo su naušnice koje sadrže simbole neba, poput mjeseca, zvijezda, sunca ili planeta. One su otkačene i šarmantne i mogu dodati malo čarolije vašem izgledu.
  • Uređene uši: ovo je trend koji uključuje nošenje više naušnica na svakom uhu, miješajući različite stilove, teksture i boje. Uređene uši su zabavne i svježe i mogu izraziti vaš osobni stil.
  • Lančane: ovo su naušnice koje imaju karike metalnih lančića različitih duljina i debljina. One su oštre, ali elegantne i mogu dodati nešto dramatičnosti vašem izgledu.

Ovo su samo neke od popularnih vrsta naušnica za žene u 2023. Ja sam svoje omiljene naušnice za ovo ljeto pronašla, nadamo se da ćete i vi pronaći svoj omiljeni par.